Депозити и тегления


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Банков превод
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Спорт, Казино
4.1/5
USDT 115 бонус
Регистрация

Преглед


 • Уебсайт:
  www.dafabet.com
 • Компания:
  AsianBGE
 • Лиценз:
  Орган за икономическа зона Кагаян (CEZA)
 • Целеви регион:
  Азиатско-тихоокеански регион / Европа

Dafabet

Дейността на Dafаbet обхваща азиатските региони, страни от Европа и 28 други държави от различни точки на светя. Букмейкъра е активен в цял свят и се старае да навлиза в нови пазари. Сайтът е в азиатски стил. Ограниченията на достъпа зависят от правилата на лиценза. Логото на Dafаbet може да се види върху тениските на отбори като “Бърнли”, “Селтик”, “Блекбърн Руувърс”. Компанията е официален спонсор на английски футболни отбори, което потвърждава нейната надеждност. Dafаbet принадлежи към групата на професионалните букмейкъри и всеки детайл на сайта доказва неговия перфекционизм. Затова букмейкъра често получава положителни отзиви от играчи.

Бонуси Dafаbet – предимства на платформата

Букмейкъра се старае да поощрява всеки нов потребител с няколко бонуса. След регистрация много букмейкъри предлага начален бонус. Това се отнася и за Dafаbet. Бонусите, предлагани от букмейкъра са доста конкурентноспособни. При регистрация с сайта на Dafаbet може да получите следните бонуси:

 • Начален бонус, позволяващ получаването на допълнителни парични средства.
 • Безплатни залози всяка седмица.
 • Специални промо кодове, които могат да бъдат използвани при депозиране или регистрация.

Освен това за постоянните клиенти на Dafаbet има специални предложения във VIP-програмите.

Ще опишем бонусите от букмейкъра подробно.

Начален бонус от Dafаbet

След регистрация, играчът може да получи първи бонус от Dafаbet. Това са допълнителни средства, начислявани след депозиране в сметката, които залагащия може да използва за залози. Размерът на бонуса може да достигне до 115 долара, което е повече, отколкото при конкурентите. Бонусът се начислява в основната сметка при условие, че е разигран 15 пъти размера му.

Ежеседмични безплатни залози от Dafаbet

Позицията, която заема букмейкъра има за цел да снабдява залагащите постоянни с бонуси. Едно от тези възнаграждения са безпларните залози. Офертата е валидна както за нови потребители, така и за постоянните играчи. За активно залагане на спортни или виртуални събития, играчите могат да получат безплатен залог. За използването на този бонуса, коефициента трябва да е поне 1,5. Актуалните условия за разиграването му може да намерите в раздел “Оферти”.

Получаването на безплатен залог зависи от депозита. Получените средства също трябва да бъдат разиграни. Подчертаваме, че коефициента трябва да е поне 1,5.

Промо код от Dafаbet

Активирането на много от бонусите се получава след използването на промо кодове. Може да потърсите актуален промо код в раздел “Оферти” в официалния сайт на букмейкъра. Често кодовете предлагат тематични сайтове и партньори на Dafаbet.

Промо кода за Dafаbet трябва да се използва при депозиране, за да увеличите сумата на депозиране. Също така може да се използва при създаване на акаунт, за да получите допълнителни награди.

Оферти и бонуси от Dafаbet

Предложенията на Dafаbet включват много възнаграждения както за нови потребите, така и за постоянни играчи. Особен интерес поражда VIP-програмата, предназначена за постоянните играчи. Активното залагане се награждава с бонуси от страна на букмейкъра, а техните условия са различни за всеки играч.

На Рождения си ден, играча може да се възползва от специално предложение. Той има различни форми и има срок на действие от 30 дни от момента на получаване. Такъв бонус може да спечели всеки потребител залагащ в сайта на Dafаbet от поне 3 месеца.

Букмейкъра предлага и кешбек на залозите. Получените средства трябва да бъдат разиграни един път на събития с коефициенти не по-нисък от 1,5.

Dafаbet предлага и затваряне на залога самостоятелно преди приключване на даденото събитие. Така залагащият може по всяко време да затвори своя залог, което минимизира шансовете за загуба.

Dafаbet – регистрация и процес на влизане

Регистрирането в Dafаbet става с няколко стъпки. Новите играчи трябва да попълнят регистрационна форма и да посочат своите лични данни, а също и банкова сметка. След това потребителя трябва да посочи валута на акаунта и да се съгласи с правилата за използване на сайта. Личните данни могат да бъдат потвърдени по-късно.

Регистрацията в Dafаbet не може да бъде завършена без да бъдат предоставени документи, доказващи самоличността на потребителя. Също така, трябва и да се активира акаунта чрез линк изпратен на посочения от вас имейл.

Live-залози от Dafаbet

Dafbet предлага както залози на предстоящи събития, така и залози на живо. Те са адаптирани за много видове спорт, а също и киберспорт. Букмейкъра предоставя възможност за проследяване на мачовете чрез пряка видеовръзка.

Dafаbet – депозиране и теглене на средства

Букмейкъра Dafаbet позовлява депозирането и тегленето на пари по няколко начина. Вие можете да използвате Neteller, JCB, Skrill, Ecashasia, Paysafecard, PAYBAY и Asianteller. Освен това можете да депозирате и теглите през платежни карти и банкови преводи. Приемат се различни валути, поради международната дейност на букмейкъра. Така транзакциите могат да се осъществяват с минимални комисионни.

Мобилно приложение и сайт на Dafаbet

Букмейкъра Dafаbet е създал безплатно и удобно мобилно приложение за своите потребители. Приложението може да се свали от сайта на букмейкъра и от AppStore. С помощта на приложението, вие можете да получите достъп до всички функции, които присъстват и в сайта. В приложението можете да залагате и да следите резултатите на различни събития. Алтернативно решение е сайта, който има мобилна версия.

При възникване на въпроси относно работата на приложението или сайта, потребителите могат да се свържат с отдела за поддръжка. Операторите на Dafаbet са достъпи чрез: чат, контактна форма, имейл и гореща линия. Поддръжката работи денонощно.

Отзиви от потребителите за Dafаbet

Потребителите дават високи оценки на Dafаbet. Хазартният портал няма недостатъци. Условията на букмейкъра са разбираеми за потребителите. За да получат своите бонуси, залагащите трябва да изпълнят определени условия. Офертите са валидни както за новите потребители, така и за активните играчи на сайта. Букмейкъра знае как да привлича и задържа потребители. Затова на сайта има много интересни предложения, започвайки от залози на спорт и завършвайки с игри на карти в реално време. А плащанията преминават бързо и без допълнителни комисионни. Препоръчваме да обърнете внимание на букмейкъра Dafаbet.

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id Dafabet Cz